17/2/18

Mezzelune de gorgonzola i nous amb ceba caramel·litzada




Ingredients:
Mezzelune de gorgonzola i nous
Oli de girasol
Ceba caramel·litzada (a foc lent amb un xorret d’Oporto)
Aufapiga seca

Preparació:
Acalentem l’oli de girasol i fregim los mezzelune volta i volta fins que se doren.



Los anem posant damunt d’un plat amb paper de cuina per a que traguen l’excés d’oli.
Los posem a les culleretes individuals.


A cadascun li posem una mica de ceba caramel·litzada i ho decorem amb l’aufapiga seca.


És un plat què està molt bo acabat de fer perquè el formatge es fon per tant, millor preparar i servir.




1 comentari:

  1. Simple y seguramente muy rica
    Besos
    http://siempreseraprimavera.blogspot.com.ar/2018/02/el-food-styling-que-es-no-dejarnos.html

    ResponElimina