10/11/16

Pizza de xampinyons al pesto amb ruca i canonges





Ingredients:
Per a la massa:
1 got d'oli (mida café)
1 got aigua tebia (mida café)
1/2 sobre de llevadura
Sal 
La farina que entre

Sofregit de tomaca
Xampinyons
Parmesà
Formatge Pere Michel
Salsa pesto
Ruca
Canonges

Preparació:
Barregem tots los ingredients per a fer la massa. Anem afegint farina fins aconseguir una massa moldejable. La dixem reposar una mica.
Rentem los xampinyons i los tallem a làmines.
Rentem la ruca i los canonges i los escorrem bé.
Tallem lo formatge Pere Michel a trossets.
Agafem la massa i li donem la forma que desitgem. L’estenem bé i la posem a una llanda damunt de paper vegetal.
Al damunt i posem lo sofregit de tomaca, los trossets de formatge i lo parmesa.


A continuació posem los xampinyons laminats i pesto al gust.



Ho coem al forn a 250º fins que la massa estigue cruixent.


Servim la pizza en la ruca i los canonges per damunt.
I si li tireu una miqueta d’oli de pesteta al damunt, encara estarà més bona!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada