15/10/17

Anglo indian tomato soup






Avui vos porto una recepta que fusiona dues cultures, l’anglesa i la hindú. L’he tret d’una revista de la qual ne sóc fan: Veggie.


Ingredients:
1 ceba grossa
1 pastanaga grossa
1 tija d’api
2 dents d’all
2cm gingebre
1 fulla llorer
1c farina de panís
300ml aigua
650g tomaques
100ml llet de coco
Pebre
Sal
Panela
Oli d’auliva

Preparació:
Pelem i rentem la ceba, la pastanaga i l’api. Ho tallem a trossets i ho saltegem en lo gingebre, l’all i la fulla de llorer uns 10-12 minuts.

 
Escaldem les tomaques i les pelem. Si tenim tomaques en conserva, aquestes també mos serviran.
Les afegim al sofregit amb una culleradeta de panela, la farina de panís i ho salpebrem. Ho coem uns 20-30 minuts.


Una vegada cuit, traiem la fulla de llorer i ho triturem tot amb la llet de coco i l’aigua.



Ho tornem a posar a la cassola i acabem de fer la sopa a foc lent fins que reduixque.


Servim calenta o fresqueta, com preferim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada